Erot

Tämä näyttää erot valitun ja nykyisen version kesken tästä sivusta.

Linkki vertailunäkymään

Seuraava revisio
Edellinen revisio
fi:start [2021/01/27 13:35]
admin luotu
fi:start [2021/04/20 07:18] (nykyinen)
admin
Rivi 1: Rivi 1:
-====== Project WikiBadges ======+====== WikiBadges.org ======
  
-Luo uusi merkki:+Wikibadges on yhteisöllinen työkalu, joka tukee osaamisen avointa tunnistamista ja tunnustamista. Se on ilmainen ja yksinkertainen verkossa toimiva wikipalvelu, joka on rakennettu avoimen lähdekoodin Dokuwiki-ohjelmiston pohjalta. Wikibadges-palvelun avulla yksittäiset käyttäjät ja yhteisöt voivat tuottaa yhdessä avoimia merkkisisältöjä (badge classes). Kaikki Wikibadges-wikin merkkien sisällöt ovat avoimia ja **CC-Attribution-share Alike 4.0 International** -lisenssin alaisia. Kaikilla on oikeus kopioida, muokata ja myöntää sen sisältöjä. 
 + 
 +Wikibadges-projekti on käynnistetty konseptin toimivuuden testaamista varten ("proof of concept"). [[https://openbadgefactory.com|Open Badge Factory]] kehittää ja ylläpitää Wikibadges.org -palvelua. Päämääränä on luoda yksilöille ja eri yhteisöjen jäsenille mahdollisuuksia kehittää yhdessä Open Badge -osaamismerkkisisältöjä avoimessa ympäristössä. 
 + 
 +  * [[fi:help|Käyttöohjeet]] 
 +  * [[fi:project_showcase|Projektien esittely]] 
 +  * [[wiki:privacy_policy|Tietosuojaseloste (eng)]] 
 + 
 +Voit aloittaa merkkien luomisen lisäämällä merkin nimen alla olevaan tekstikenttään. Se luo uuden sivun, johon voit lisätä osaamismerkin tiedot mallipohjan avulla. Kun olet luonut tai editoinut merkkisisältöjä voit hakea  [[https://openbadgefactory.com/c/earnablebadge/QRSRGWaLVSa91H/apply|Contributor merkki!]] 
 + 
 +Kiitos että olet mukana Wikibadges.org toiminnassa! 
 +  
 +  
 +  
 +  
 + 
 + 
 + 
 + 
 + 
 +**Luo uusi merkki:**
 {{NEWPAGE>fi:badge}}  {{NEWPAGE>fi:badge}}