Translations of this page:

WikiBadges.org

Wikibadges on yhteisöllinen työkalu, joka tukee osaamisen avointa tunnistamista ja tunnustamista. Se on ilmainen ja yksinkertainen verkossa toimiva wikipalvelu, joka on rakennettu avoimen lähdekoodin Dokuwiki-ohjelmiston pohjalta. Wikibadges-palvelun avulla yksittäiset käyttäjät ja yhteisöt voivat tuottaa yhdessä avoimia merkkisisältöjä (badge classes). Kaikki Wikibadges-wikin merkkien sisällöt ovat avoimia ja CC-Attribution-share Alike 4.0 International -lisenssin alaisia. Kaikilla on oikeus kopioida, muokata ja myöntää sen sisältöjä.

Wikibadges-projekti on käynnistetty konseptin toimivuuden testaamista varten (”proof of concept”). Open Badge Factory kehittää ja ylläpitää Wikibadges.org -palvelua. Päämääränä on luoda yksilöille ja eri yhteisöjen jäsenille mahdollisuuksia kehittää yhdessä Open Badge -osaamismerkkisisältöjä avoimessa ympäristössä.

Voit aloittaa merkkien luomisen lisäämällä merkin nimen alla olevaan tekstikenttään. Se luo uuden sivun, johon voit lisätä osaamismerkin tiedot mallipohjan avulla. Kun olet luonut tai editoinut merkkisisältöjä voit hakea Contributor merkki!

Kiitos että olet mukana Wikibadges.org toiminnassa!

Luo uusi merkki:

You are not allowed to add badges